Idag är det chokladbollens dag! Är det inte märkligt att vi har så många särskilda dagar för olika maträtter? Chokladbollar är ju barndomsminnen.. Tyvärr inte så roliga barndomsminnen för mig. Jag tyckte att chokladbollar var det äckligaste som fanns! Och man kom aldrig undan, alla skulle alltid bjuda på chokladbollar. Vi skulle göra dem på dagis, på fritids och hos kompisar. Haha! Det var inte lätt.
Nu kan jag äta dem.. men helst inte hemmagjorda, man vet aldrig om man kan råka få en stor smörklump i munnen. Delicatobollar tycker jag däremot är ganska gott. Delicatobollar funkar för oss som följer fodmap. De är laktosfria och innehåller havregryn vilket går bra i mindre mängder. Bra att veta om du skulle hamna på något café någon dag och vill få i dig något mer än ett glas vatten! =)

Min man älskar ju chokladbollar kom jag på.. Kanske ska jag rulla några till honom ikväll, dagen till ära. Vi får se ;)

untitledBilden kommer från delicato.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *